Armo 1/72 dodatni resin setovi

72512 Additional outfit
72527 Additional outfit set-2
72516 Wooden boxes

Ovo su resin setovi koji služe za dodavanje detalja na neko vozilo ili dioramu.Svi setovi su izlijani fantastično, bez ikakvih deformacija, mjehurića ili sl. Jedini manji problem je što je na svakom dijelu ostatak resina kojeg treba otpiliti, no to nebi trebalo predstavljati veći problem.

 

Prvi set (72512) sadrži većinom predmete opće upotrebe koji se mogu staviti na neko vozilo ili dioramu (proizvođač cilja na Njemačko), tu se nalaze razne lopate, kante, spremnici za vodu ili gorivo (jerrycans), čekići, te neke dijelove koje možemo vidjeti na tenkovima kao: kuke za vuču, bosch svijetla za njemačka vozila i sl.

 

Drugi set (72527) sadrži oružja, kacige, spremnike, kante i kliješta. Od oružja imamo: puške, MG-42 strojnice, te nekoliko ruskih PPSh-41 strojnica. S obzirom na mjerilo, ovo su nevjerojatno detaljirani predmeti, koji zbilja daju osobnost bilo kojem vozilu ili diorami.


Treći set (72516) nam donosi razne drvene sanduke i kutije. U setu dobijete sanduke različitih veličina koji mogu imati upotrebu kao sanduci za municiju, ili jednostavno spremnici nekih predmeta. Svi sanduci i kutije po sebi imaju jako lijepo izvedenu drvenu teksturu, koja donosi realističnosti.


Sve setove preporučam svim maketarima vojnih vozila,posebno ljubiteljima diorama.